• Vår vision är att göra världen till en bättre plats, ja vi är ju visionärer.... I alla fall vill vi göra världen lite bättre för hästar, hundar och miljön.

  Vårt motto är att det du använder på djurens hud ska vara så hälsosamma i alla val av ingredienser så att du likaväl kan ha den på din egen hud. Vi bör ge djurens hud lika mycket omtanke som vår egen. Huden är det största organet, det vi tvättar eller smörjer in den med absorberas och tas upp i blodomloppet som sedan påverkar allt från organ till varje liten cell. Det går sedan ut i våra avlopp och påverkar miljön runtomossbland annat sjöar, stallar och betesmarker. 

   

  Miljön är viktig föross, vi väljer material  och förpackningar av naturliga, återvunna och så skonsamma material så långt det är möjligt. Vår förhoppning är att även ni ska gå samman i ert stall eller förening för att lägga en gemensam beställning som ett medvetet val för att minska antalet transporter och dessutom blir det lite mer kostnadseffektivt för er. Arbetet för miljön slutar inte här, det är ett arbete under process som vi gör tillsammans med er.

   

  Det gläder ossotroligt mycket att ni är med på resan med Esmergot. Vi vill rikta ett stort TACK för att ni tillsammans medosshjälper till att få en bättre hälsa och miljö för våra fyrbenta vänner.

  Jessica/Esmergot