@equiteritas tar över storyn!

Imorgon släpper vi tyglarna till @equiteritas som tar över våran story på instagram.
Låt oss få presentera tjejerna bakom detta underbara konto, Emelie och Nathalie är två inspirerande tjejer som förgyller sitt liv med hästar.
Deras gemensamma resa började med att Natalies syster lurade med Emelie i dressyrlaget, de tävlade tillsammans under många år under tiden utvecklades en genuin vänskap där dom stöttar varandra i vått och torrt både i och utanför stallet.

Emelies hästar Le Prada ett lettiskt halvblod och Elsa swb.
Le Prada är en positiv tjej med mycket nerv och krut under hovarna. En häst som alltid ställer upp på galna upptåg och skulle aldrig säga nej till lite arbete. Parda är en häst som har relativt lätt för sig trotts sin långa rygg och korta framben, bara hon är avslappnad. Så den mesta av träning går ut på att få Prada att behålla lugnet. Le Prada är en riktigt toppen häst som tävlat upp till msv A och med Emelie på ryggen upp till msv B.
Elsa är en otroligt mysig och vänlig häst som alla förälskade sig i efter att ha spenderat sommaren där, så hon fick bli kvar helt enkelt. Elsa är fortfarande grön in sin utbildning och en stor del av arbetet går just nu ut på att få henne till att söka en ärlig kontakt med bettet.
På fritiden jobbar även Prada på att lära Elsa allt hon kan, som att gallopera över stock och sten i hagen med en ryslig fart.

Nathalie First Knight Å eller Knutte som han kallas till vardags är en 12-årig swb valack som har följt hennes sida i 5år. Det har varit många toppar och dalar, han är minst sagt en egensinnig herre med ett humör som inte är av denna värld, men innerst inne är han en riktigt genom go häst som tillsammans med Nathalie tagit många vinster och placeringar upp till msv B Dressyr.

Vi ser framemot morgondagen och hoppas att du är lika nyfiken som oss, så slå på aviseringen och häng med för imorgon fyller @equeritas våran story med massa häst. 🤎

#esmergot #takeover #swb #lettiskthalvblod #dressage #msv #dressyrhäst #dressyr #dressyrträning #halvblod #horselove #horselovers #horselife #horsesofinstagram

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända